× Nyheter

Spisesteder

Alle Bryne Hafrsfjord Haugesund Hommersåk Jørpeland Karmsund Klepp stasjon Kleppe Kvernaland Nærbø Ræge Sandnes Sola Stavanger Tananger Tau Varhaug Vigrestad Ålgård
Arrangementer Kart
Logg inn Ny Bruker

Publisert: 01-02-2018 16:03

Oppdatert: 01-02-2018 16:04

Kategori: Nyheter

Det har den siste tiden blitt lagt til en god del spiseplasser på Spis Ute Rogalands hjemmesider. Det er et forsøk å ha så oppdatert informasjon som mulig når det blir lagt inn og derfor kan det fort ta litt lengre tid enn først antatt.

I tillegg til at det blir lagt inn spisesteder så blir det også gjort justeringer for å tilrettelegge ting mest mulig for brukerne av siden, men også for moderatorer slik at de enkelt skal ha tilgang til det de trenger.

Planen for siden er at rapporteringssystemet skal være operativt når siden blir offentliggjort. Dette fordi det da er enklere for brukere å rapportere inn feil informasjon ved spisesteder og rapportere inn spisesteder som mangler.

Det er klart at det vil alltid være noen steder som går under raderen, men etterhvert så håper jeg at siden skal ha såpass oppdatert informasjon at dette blir siden å gå til for å finne et spisested i Rogaland.

Det har tatt en del mer tid å legge inn spisesteder enn først antatt, men det blir stadig gjort progressjon og siden har nå passert over 100 spisesteder, hvor alt på Bryne, Nærbø, Kleppe, Klepp Stasjon, Kvernaland, Vigrestad og Varhaug skal være i boks. Sandnes begynner å komme seg, men her kan det fort være noen som jeg har glemt eller noen som har lagt ned uten at jeg har sett tegn til dette når de har blitt lagt inn.

Hilsen,

Christoffer Nygaard

Spis Ute Rogaland