Spis Ute Rogalands ansvars- og bruksvilkår

Sist oppdatert: 02.02.2018 - 18:00

Formålet med "Spis Ute Rogaland"

Formålet med siden er å kunne samle alle spisestedene i Rogaland på ett sted som er oppdatert og hvor du som bruker kan skrive anmeldelser av spisesteder og laste opp bilder av maten og lokalene til disse spisestedene. Et slikt formål kommer ikke uten at enkelt type data vil bli lagret - noe som er dekket nokså godt i personvernerklæringen.

Retningslinjer, ansvar og bruksvilkår

Ved å ta i bruk tjenesten som Spis Ute Rogaland tilbyr så er dette på egent ansvar. Spis Ute Rogaland er ikke ansvarlig for brukerinnhold på siden, og dersom det er lagt opp noe støtende så anbefales det å rapportere dette inn gjennom rapporteringssystemet.

Ved å opprette bruker hos Spis Ute Rogaland så aksepterer du at den angitte informasjonen, som nevnt i personvernerklæringen blir lagret, samtidig at informasjonen som blir lagret er korrekt. Du aksepterer også at du er selv ansvarlig for alt innhold du legger ut på denne siden.

Retningslinjene for siden er som følgende:

* Dersom noen av disse punktene blir brutt og alvorlighetsgraden av hendelsen er stor/kritisk så vil informasjon om hendelsen bli rapportert til politiet.